INSTAGRAM TOP 5 | Fashion Bloggers NL

Wie is er nou niet Instagram verslaafd? Heerlijke alle kiekjes bekijken van modellen, bekende artiesten en wie nog allemaal meer uit de modewereld. Dit keer hebben we onze vijf favoriete fashion bloggers op Instagram op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

Wie: Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi), blogger Negin Mirsaheli

Volgers: 997.935 

Foto's: 1.507

Negin is een waar media expert, met bijna een miljoen volgers op Instagram. Wij zijn verliefd! Om te begonnen op haar prachtige haar! Wat je kunt verwachte van deze blog schone zijn gave outfit foto's, prachtige selfies een een exclusief beeld van haar bruisende carreire/leven. 

 

Wie: Lizzy van der Ligt (@lizzyvdligt), blogger LizzyvdLigt.com

Volgers: 38.629

Foto's: 649

Wie kent blogger Lizzy van der Ligt niet. Dit jaar won zij de Zalando Award voor beste blogger en haar blog wordt met de dag beter. Ze omschrijft haar stijl als een beetje rock en is verslaafd aan Isabel Marant (waar je haar ook geregeld in spot). Lizzy post op haar instagram veel rocky outfits of neemt je mee naar een event of fotoshoot. 

 

Wie: Yara Michels (@yaragotstyle), blogger This Chick Got Style

Volgers: 27.462

Foto's: 885

Yara Michels blogt al wat jaartjes onder de naam This Chick Got Style. Naast dit werkt ze ook nog eens voor Elle Nederland en gaf ze onlangs blog workshops. Ze schrijft nu ook samen met haar vader het marketing boek 'Focus op Fans'.h Buiten haar gave outfits posts ook veel interieur foto's/inspiratie en post regelmatig prachtige foto's gemaakt door fotografe Karin van Duijvenbode. 

Wie: Sabrina Meijer (@afterdrk), blogger AfterDRK

Volgers: 45.571

Foto's: 1.820

Sabrina is een van de eerste succesvolle Nederlandse bloggers. Op dit moment woont ze in LA, maar verrast ons nog bijna elke dag met leuke artikelen en gave outfits. Haar stijl is simpel, maar altijd met een edge. Wat je kunt verwachten? Mooie clean foto's van prachtige outfits, inspiratie, streetstyle en haar leven aan de westcoast.

 

Wie: Cindy van der Heijden (@cottds), blogger COTTDS

Volgers: 18.597

Foto's: 1.004

Blogger Cindy blogt alweer een aantal jaartjes onder de naam 'Come Over to the Darkside We Have Candy'. . Met meer dan 300.000 unieke bezoekers per maand is COTTDS een groot internationaal succes. Haar stijl is veel zwart gecombineerd met meestal grijstinten, maar desondanks is ze toch altijd vernieuwend en verassend. Wat je van Cindy's Instagram kan verwachten? Veel toffe outfit foto's, interieur inspiratie wat voornamelijk zwart/wit is en haar blogleven erom heen!

 Gerelateerde blogs


Terug